Om oss

Hos Advanz tror vi på nyskaping og innovasjon

Du finner oss lokalt her i Kristiansund. Her sitter vi med den forretningsmessige kompetansen, og et stort nettverk av aktører i næringslivet i mangfoldige bransjer. I et partnerskap med Advanz får du dermed tett oppfølging av prosjektet ditt samt tilgang til lokale ressurser og nettverk som kan være verdifullt for din bedrift i seg selv
Helt siden vi startet i 2020 har ideen vært enkel. Vi skal bistå våre kunder med den tekniske kompetansen de trenger for å kunne gjennomføre sine prosjekter til riktig tid og i henhold til budsjett med et team sammensatt av eksperter i sine felt.
Gjennom vår avdeling i Ukraina har vi muligheten til å tilby deg den tekniske spisskompetansen du har behov for, til konkurransedyktige priser. Under hele prosessen, får du tett oppfølging av hos her I kristiansund og du vet alltid fremgangen av prosjektet ditt.
Et partnerskap for oss betyr at vi deler samme dedikasjon og engasjement for det endelige resultatet som du gjør og vi strekker oss dermed langt for å levere resultater som forventet. Dette betyr at vi tar kommunikasjon og gjennomføring på høyeste alvor for at du skal få mest mulig igjen på ressursene du investerer for å nå dine mål.
Enten du er en oppstartbedrift eller en etablert bedrift, tilbyr Advanz en sømløs arbeidsflyt med design, prototyper, prosjektering, og digital markedsføring for å hjelpe selskaper å bli ledende innen sin sektor.
Vårt Oppdrag
Våre Verdier
Vi fokuserer på våre partneres målsetninger
Kundeorientert
Med hovedkontor i Norge og et utviklingssenter i Ukraina, jobber vi som et samlet team av fagfolk som gjør vårt ytterste for klientens suksess.
Vi tilnærmer oss til våre partneres problemer
Dedikasjon
Vi jobber for våre klienters prestasjoner, ikke bortkastede timer
Resultater
Vi finner enkle måter å løse problemet på som ikke vil forårsake klienter hodepine
Smart
Nils Erik Pettersen
Vårt Team
CEO
Sindre Stavnesli
Styreleder
Alexander Kvammen
Forretningsutvikler
Hvordan vi Arbeider
Forretningsanalyse
Prototyper og MVPs
Tilpasset Utvikling
Testing
Først av alt, samler vi inn en liste over krav og analyserer forretningshull for å definere hvordan vi skal utvikle den beste programvareløsningen. Vi definerer hvordan vi vil samarbeide, blir enige om vilkår, og blir kjent med hverandre. Initiering sørger for tett kommunikasjon som sikrer prosjektets suksess.
På dette stadiet kan vi kjøre POC-tester og bygge MVP for å analysere ideens levedyktighet og kartlegge markedets etterspørsel. Som et resultat av denne fasen får du detaljerte veikart og en klar visjon om prosjektet.
Vi bruker førsteklasses teknologier, verktøy og metoder for å sikre at programvaren din passer til dine krav og forretningsmål. Vi stoler på vår bransjespesifikke teknologiopplevelse for å levere svært skalerbare, fleksible og kompatible nett, mobil og stasjonære hybridapplikasjoner.
Vi tilbyr omfattende kvalitetssikringstjenester (QA) for å levere programvareløsninger og applikasjoner med høy verdiøkning og smidig justering. Kommuniser med merkevarepublikummet ditt hvor og når de trenger det ved å bruke en spesialbygd mobilapplikasjon.
1
2
3
4
5
Lansering
Etter utgivelse kan du også få skreddersydde vedlikeholdstjenester. Vi tilbyr personlig støtte basert på forskjellige engasjementmodeller.
La oss snakke om dine behov
Kontakt oss
fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer. Vi kan ikke vente med å begynne å jobbe med deg!