Utvidelse av IT-team

Verdiful personalutvidelse.

Advanz hjelper deg å utvide din IT-avdeling eller skape en ny en fra bunn av.
Forsterk din IT-avdeling med et utvidet team for å oppnå dine prosjektmål raskere!
Hvorfor velge outstaffing?
Fokuser mindre på back-office og rekruttering, og mer på levering
Vi finner, intervjuer, tester og lister opp våre beste kandidater så alt du trenger å gjøre er å intervjue noen få så du kan formere ditt eget team. Vi tar oss av kontor, infrastruktur, lønn og fordeler så kan ditt team fokusere på å levere verdi, og ikke på kontor og operasjoner.
Styrk dine IT-operasjoner med kritiske ferdigheter
Vi har et utvalg av forhåndskontrollerte IT-talenter som kan bringe inn sin ekspertise til hvilket som helst domene. Du får de beste spesialistene som leverer verdi når du trenger det.
Dra nytte av fleksibilitet og skalerbarhet
Skaler teamet opp og ned raskt for å utnytte markedssituasjonen og utnytte vekstmuligheter. Personal utvidelse lar deg bruke et team med breddeerfaring for å utføre prosjekter i både stor og liten skala for å oppnå dine mål og levere resultater på samme tid.
Jobb med de beste i klassen
Velg blant de beste programvareingeniører med gode tekniske og myke ferdigheter. Komponer et team som leverer resultatene du trenger.
Få flere ressurser til en fornuftig pris
Innleie av IT-personell gir deg tre dyktige programvareutviklere i Ukraina til samme kostnad som en gjennomsnittlig utvikler i Norge. Du sparer på utstyr, programvarelisenser og lønn, som du heller kan investere i markedsinnsats.
Ha full kontroll
Selv om innleie av personell i utgangspunktet er utflagging, får du uansett full kontroll over teamets sammensetning. Juster teamet basert på prosjektets behov samtidig som du sørger for suksessfull prosjektlevering.
BESTILL GRATIS SAMTALE
Trenger du en helt ny team?
Vi setter også opp velfungerende IT team, skreddersydde til dine behov. Vi tar oss for HR, opplæring og team building, og du får en gratis måned for å prøve ut teamet.
Finn ut mer
Teknologier vi jobber ofte med
Mobile
Web
SWIFT
OBJECTIVE C
KOTLIN
SQLITE
FIREBASE
JAVA
REACT
REALM
PHP
PYTHON
LARAVEL
NODEJS
ANGULAR
VUEJS
MYSQL
MONGODB
Hvordan det virker
Utviklingsfase
Vurdering av funksjonalitet & behov
Rekruttering
Start av produktutvikling
Vi tar flere strategiske økter med dine interessenter for å definere prosjektkrav og brukerhistorier for framtidige prosjekt. Dette resulterer til omtrentlige estimater og et omfang av prosjektet.
Ved å definere funksjonaliteten som trengs kan vi velge den mest passende datastrukturen for jobben, definere frister, og lage et veikart med et presist budsjett.
Vi finner de mest passende kandidatene gjennom vår interne database og i jobbmarkedet. Vi intervjuer, tester, og lister opp kandidatene så du kan velge de beste av dem og prosjektet kan startes.
Vi utfører full SDLC (designing, prototyper, skriver koden, tester den og gir ut nye funksjoner). Vi holder deg oppdatert og implementerer dine tilbakemeldinger.
1
2
3
4
5
Vedlikehold og support
Vi tilbyr 24/7 support etter lansering for å løse alle problemer som måtte oppstå
Bestill gratis prøveperiode

Kontakt oss i dag for en gratis 30-minutters konsultasjon

FAQ
Hvordan virker utvidelsen av IT-team?
Det er en form for outsourcing der klienten utvider sitt eget team med eksperter ved behov, eller danner en helt ny team fra bunn av. Dette sparer deg tid og ressurser på rekruttering og dødtid.
Typer utvidelser av IT-team
Det er 4 mulige modeller for kontrakter for IT ansettelse: full sysselsetting under hele prosjektet, tiltredelse ved behov og konsulering ved bestemte faser, gig-ansettelse for en enkel jobb slik som UI/UX design, eller for små oppgaver for å fikse problemer som de kommer. Denne fleksibiliteten lar deg tildele ressurser optimalt og kun betale for tjenestene du trenger.  
Utvidelse vs Administrerte tjenester
Outstaffing er den beste løsningen for relativt kortsiktige kontrakter med begrenset budsjett. Vi står for talenter og verktøy for å få jobben utført raskt slik at du slipper å betale for dødtid.

Administrerte tjenester (IT outsourcing) derimot, er best for langsiktige forhold slik som å styre infrastrukturen eller cybersikkerheten for prosjektet ditt. På denne måten, fører du hele prosess administreringen og problemløsningen til din teknologipartner.
Hvilke fordeler får jeg ved å velge innleie av utviklere?
Når du leier inn utviklere betaler du kun for tiden de faktisk jobbet pluss et marginalt administrativt gebyr. Dette dekker rekrutteringen og back-office kostnader og inkluderer skatt, forsikring, og andre fordeler for dine innleide ansatte. Denne framgangsmåten sparer deg opp til 40% hvert år sammenliknet med å ansette selv i egen bedrift.
Hvor raskt kan du finne en utvikler?
Generelt, tar det 2-3 uker å velge den mest kvalifiserte kandidaten for prosjektet ditt, basert på arbeidsmarkedets nåværende tilstand.  
Hva om vi ikke er fornøyde med kvaliteten på arbeidet til en ansatt?
Du får en måned til å prøve ut og se hvordan teamet fungerer, vi kan skifte ut talenter gratis om du ønsker det.  
Oppfyller avtalen internasjonale standarder?
Vi tilbyr våre klienter en formaliseringsprosess for innleie av ansatte på forhånd. Vi er registrert i Norge og innretter oss etter EU-lovkrav.  
Vi kan også utvikle din ide fra bunn av
Det er ikke alltid lønnsomt å ha sitt eget internt teknisk team. Vi kan ta hånd for prosjektet ditt og passe på at det blir utført med gode resultater fra begynnelse til slutt.
Vi jobber med:
Strategi
Design
Utvikling
Automasjon
Vi er stolte over å være med på disse prosjektene
Klar til en uformell prat?
Kontakt oss
Skriv en melding til oss så kan vi avtale en 30-minutters samtale for å finne ut om vi kan jobbe sammen.